Vad ska man göra nu, sista dagarna innan skolan börjar?

Jaa… det kan man fråga sig! Jag tycker sommarlovet har varit ganska långt, eller det har verkat så. Och nu är det som om tiden stannar upp, dagarna går liksom extremt sakta. Andra kanske tycker att sommarlovet verkat kort, att tiden bara runnit iväg, och visst kan jag hålla med till visso speciellt när halva lovet hade gått och vi inte hade fått sommarväder ännu, men nu när skolan snart drar igång och solen nästan skiner varje dag så känns det som om, men åhh, nu vill man att det ska hända något, jag kan nästan känna att jag längtar lite till att allt drar igång. Och det speciellt då jag ska börja på en ny skola, nya kamrater and so on så då kanske det inte är så konstigt om man är lite förväntans full 😉 Aja, vet inte varför jag tog upp detta, kände bara för det helt enkelt, du kanske känner det samma eller tvärtom?? Och på tanke med det så känns det även, som det alltid gör nu, trots att tiden gått sakta (enligt mig) så känns det som om man inte har hunnit med allt man skulle viljat? Eller hur? Det är märkligt det, trots att man haft så mycket tid! Men det hör väl till nu när sommarlovet är sluuut (snart) 😉 Nee, nuu, ska jag skriva lite annat mat nyttigt! …eller hur man nu säger….

Let´s start whit yesterday…

Japp då gjorde jag lite grejer må´ tro! Började med att städa, rensa bland mina kläder (vilket behövdes, hade nästan glömmt bort vad jag hade i min garderob) Och som jag sa… så städade jag även rummet, och guuud vad härligt det är efteråt måste jag säga, att känna att man har lite ordning och reda på torpet. Och vidare… så efter det bar det av till stallet, red en tur med Taris tillsammans med Amanda och hennes lilla polle, blev lite smått stressigt då jag sedan skulle åka med pappa till Fältis och kolla när syrran red hoppspecial, och att tillägga så var även momor (och mamma där) mormor min… pigg 90 åring… som en 30 åring! Och jaa, det gick bra för syrran, mycket bra :) Och efter det åkte vi tillbaka till stallet, pysslade med pållarna och sedan vid… tippar på tio tiden for vi hem igen!

Och idag, idag har jag inte gjort speciellt mycket… neeé, har mest slappat, eller vad jag nu ska säga, har inte gjort mycket med andra ord men ska snart åka till stallet, rida dressage med Tara, prommenera med hästarna, pyssla o dona mm. Efter stallet… får se vad man hittar på då, det tar ju ett par timmar så får se vad klockan är då! Imorgon bär det möjligtvis av till Uppsala, tänkte hälsa på hos Flican, kanske eller snarare så kommer vi nog att shoppa och åka till Victor, eller… vikke som jag även kallar honom :)

Det var lite snabb info om vad jag har gjort…

Hoppas du oxå har det bra, ta till vara på dagen…. borde jag oxå göra mer 😉

Enjoy this moment – for this moment is your life